Salgsbetingelser

BETINGELSER

Det er viktig at du som kunde føler at du er i trygge hender hos Atelier Fryd, og derfor håper vi at du vil lese nøye gjennom salgsbetingelsene våre.

VILKÅR FOR NETTHANDEL

Forbrukerkjøp over Internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og e handelsloven, og disse lovene gir forbruker ufravikelige rettigheter. Kjøpsvilkårene skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene. Du kan lese mer om dine rettigheter og forpliktelser som forbruker hos Forbrukerombudet.

BETALING

Når du handler hos Atelier Fryd betaler du direkte med kortet ditt i nettbutikken. Betalingen skjer med Visa eller Mastercard. Atelier Fryd benytter seg av betalingstjenester fra NETS som oppfyller alle sikkerhetskrav til de internasjonale betalingsnettverkene. Alle opplysninger du taster inn blir kryptert slik at ingen har tilgang til de betalingsopplysningene du har oppgitt. Du kan være trygg på at alt blir slettet fra systemet straks handelen er avsluttet.

PRISER

Alle priser er oppgitt i NOK og inkluderer MVA.

Salgsvarer byttes dessverre ikke!

LEVERING OG FRAKT
Ved kjøp over 1500,- kroner får du varene fraktfritt levert.

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer mva.
Ordre på under kr.200,- vil dessverre ikke bli behandlet.

Vi leverer kun til Norge pr. i dag.

Ordren sendes innen 1-6 virkedager, så lenge alle varer er på lager. Vi skal normalt ha varene inne om størrelse og farge vises som tilgjengelig i nettbutikken.

Atelier Fryd tar forbehold om utsolgte varer. Kjøper du en vare som før lagerstatusen i nettbutikken har blitt oppdatert som utsolgt, føres pengene tilbake på kundens konto. Dette kan skje ved veldig stor pågang. Kjøp av samme vare på samme tidspunkt av to kunder kan skje, men det er sjelden. Mangler vi noe, tar vi kontakt.

Transporttiden avhenger av hvor i landet du bor, men 3-5 virkedager bør påberegnes.

Varene sendes med Posten dersom annet ikke blir avtalt.

Du kan velge følgende leveringsalternativer:

- Posten Servicepakke , foretrukket alternativ

- Posten Brevpost (for småvarer som  1-2 garnnøster e.l.)

Emballasje

Av miljøvennlige hensyn satser vi på gjenbruk av emballasje. Derfor kan det hende du får tilsendt esker med tekst som ikke stemmer med innholdet. Vi håper du som kunde synes dette er i orden, og at du setter pris på at vi tenker på miljøet.

RETUR OG ANGRERETT

Atelier Fryd ønsker at du som kunde skal bli så fornøyd som mulig med varen din. Men skulle det være at varen ikke innfrir dine forventninger, har du selvfølgelig 14 dagers returrett ifølge Angrefristlovens bestemmelser. Returretten gjelder fra den dagen du mottar varen. Du får da pengene tilbake eller kan bytte i en annen vare. Varen må være i samme stand som du mottok den. Ubrukt og med alle originale lapper på.

Du vil motta en ordrebekreftelse pr. e-post. Det er viktig at du leser gjennom denne og sjekker at alt er som det skal. Om det er noe som ikke stemmer så ta kontakt så snart som mulig.

Hos oss får du 14 dagers returrett. Returomkostningene dekkes av kjøper. Ved retur skal varen returneres i den stand den ble mottatt, ubrukt og i original emballasje.

Så snart vi har mottatt varen refunderes beløpet til deg.

Du trenger ikke å oppgi grunn for retur av varen, men vi setter pris på en tilbakemelding om vi kunne gjort noe bedre.

Vi tar ikke ansvar for returtransportskade

Vi anbefaler at du sjekker varene for evt. feil og mangler så snart du henter ut varene fra Posten. Skulle det beklageligvis være skade, feil levering og lignende, bør du ta kontakt med oss så fort som mulig. Da vil vi selvfølgelig ordne opp. Senest 14dager etter mottatt ordre.

Dersom du ønsker å bytte varen i en annen størrelse eller bare vil returnere den, må kunden selv betale fraktkostnadene tur/retur. Husk å legge ved kvittering på varen samt opplysninger om kontonummer for tilbakebetaling av varen, eller hva varen skal byttes i.

Feilfrie og ubrukte varer sendes til oss innen 14dager i sin originale emballasje

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på i forbindelse med bytting/ retur. Atelier Fryd hjelper deg gjerne for at du skal bli 100 % fornøyd.

Angrerettskjemaet finner du i den første ordrebekreftelsen du mottar fra oss.
Vi sender ikke dette sammen med dine varer. Angrerettskjemaet kan alternativt lastes ned herfra. Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettlovens bestemmelser.

Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig (angrerettskjemaa, e-post, telefaks eller brev), og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren.

SKADE

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir sendt fra Atelier Fryd. Om du finner skader på en eller flere av varene må du snarest ta kontakt med oss.

Ved skade som skyldes transport, ta kontakt med Posten. På Posten hjelper de deg med skademeldingsskjema. Ta med varene og emballasjen.

REKLAMASJON

Atelier Fryd ønsker å levere deg som kunde kvalitetsprodukter som du kan bli fornøyd med. Men dersom det skulle skje at du har mottatt en vare med feil eller mangler, returneres varen så snart som mulig tilbake til oss, og du vil motta ny vare eller pengene tilbake. Atelier Fryd dekker da alle omkostninger.

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgte selv om det ikke er oppgitt på nettsiden. Vi tar også forbehold om at farge på produktene kan avvike litt fra produktbildene.

Vær obs på at varer kan være utsolgte selv om det ikke er oppdatert på siden.
Vi vil selvfølgelig ta kontakt med deg om dette skulle skje.

Det tas forbehold om at:
- varen kan være utsolgt. Noen varer har vi få eksemplarer av.
- fargene på bildene kan avvike.
- det kan oppstå feil informasjon og feil pris.

PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger som du oppgir, og som blir lagret i Atelier Fryds kundesystem, trenger vi for å kunne sende deg varen du har bestilt og eventuelt for å kontakte deg angående varen dersom vi skulle ha behov for det. Opplysningene blir trygt og sikkert oppbevart i vårt system der det KUN vi hos Atelier Fryd som har tilgang. Du kan føle deg trygg på at det ikke skjer misbruk av dine opplysninger.Atelier Fryd AS © 2018 | Powered by Mystore